×
 

Ontmoet nieuwe talenten:

Tijdens het middagprogramma zijn er verschillende activiteiten die u kunt volgen. Alle activiteiten volgt u samen met werkzoekenden. Zo heeft u de mogelijkheid diverse werkzoekenden te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen op een inspirerende manier. Het programmaonderdeel ‘Ontmoet nieuwe talenten’ bestaat uit uw eigen gekozen activiteit en een sessie van het sprekersduo Vrije Denkers.

Activiteiten:

Doen is de beste manier van denken - Vrije Denkers  
In de workshop ‘doen is de beste manier van denken’ nemen de Vrije Denkers u mee in een vlammend betoog over de noodzaak van actie in een turbulente tijd waarin verandering steeds sneller lijkt te gaan. Tijdens deze workshop worden het doen en denken weer met elkaar in verbinding gebracht. Meer vrijheid van denken en doen is daarbij essentieel!

Na afloop van de sessie kunt u zich niet alleen beter verplaatsen in de noodzaak van verandering, maar bent u zich ook meer bewust van uw eigen mogelijkheid om tot een eerste stap in die verandering te komen.

mojoimagealt-8016-alt
 • Hoe laat u een onuitwisbare indruk achter?

  Tijdens deze workshop laat Saskia Paulissen u en werkzoekenden zien dat flirten het sterkste communicatiemiddel is. Met flirten gaat het om de klik, als er een klik is ontstaat er vertrouwen en vanuit vertrouwen worden zaken u gegund. Met flirten creëert u een positief effect op uw omgeving. Mensen kan laten groeien door het geven van positieve aandacht en makkelijker contact kan maken door het gebruik van lichaamstaal. Saskia gaat volop de interactie aan en zorgt ervoor dat u op een speelse manier met werkzoekenden in contact komt. Deze activiteit kenmerkt zich door humor, enthousiasme en veel positieve energie!
  • Welke rol pakt u op in de samenwerking met anderen?

   Bij een escaperoom draait het om een goede samenwerking om tot een oplossing te komen. In deze escaperoom buigt u zich gezamenlijk met werkzoekenden over verschillende puzzels, vraagstellingen of opdrachten. De ideale context om samen aan de slag te gaan met 21st century skills: samenwerking, probleemoplossend denken, creativiteit en leiderschap.

   Tijdens dit spel brengen wij u op een andere manier in contact met werkzoekenden en krijgt u inzicht in hun kwaliteiten. Welke rol pakt een ieder op? Wat is hun inbreng en talent? Gaat u de uitdaging aan?
   • De juiste mensen kennen… daar komt u verder mee. Netwerken is dé manier om nieuwe mensen te leren kennen. Tijdens het netwerkspel komt u in contact met werkzoekenden, ondernemers en werkgevers. Geheel in het thema van de dag ‘Anders kijken, anders doen’ gebeurt dit op verrassende wijze. Deelnemers aan het spel kunnen elkaar op een luchtige en speelse manier ontmoeten aan de hand van vragen en korte één op één gesprekken. Ideaal om nieuwe mensen te leren kennen en uw netwerk te vergroten!