×
 

Ontmoet kandidaten:

Tijdens het middagprogramma zijn er verschillende activiteiten die u kunt volgen. Alle activiteiten volgt u samen met werkzoekenden. Zo heeft u de mogelijkheid diverse werkzoekenden te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen op een inspirerende manier. Het programmaonderdeel ‘Ontmoet nieuwe talenten’ bestaat uit uw eigen gekozen activiteit en een sessie van het sprekersduo Vrije Denkers.

Activiteiten:

 • Doen is de beste manier van denken - Vrije Denkers  
  In de workshop ‘doen is de beste manier van denken’ nemen de Vrije Denkers u mee in een vlammend betoog over de noodzaak van actie in een turbulente tijd waarin verandering steeds sneller lijkt te gaan. Tijdens deze workshop worden het doen en denken weer met elkaar in verbinding gebracht. Meer vrijheid van denken en doen is daarbij essentieel!

  Na afloop van de sessie kunt u zich niet alleen beter verplaatsen in de noodzaak van verandering, maar bent u zich ook meer bewust van uw eigen mogelijkheid om tot een eerste stap in die verandering te komen.

  • De eerste indruk - Annelies Hoek
   Hoe laat u een onuitwisbare indruk achter?

   Een eerste indruk kunt u maar één keer maken. Onder leiding van topmannequin Annelies Hoek ervaart u hoe belangrijk het is wat u met houding en beweging uitstraalt. Annelies geeft u handvatten om de eerste indruk in uw voordeel om te zetten. Tijdens deze workshop leert u een zelfverzekerde en open houding aan te nemen die u kunt inzetten bij presentaties en nieuwe ontmoetingen, zodat u een onuitwisbare indruk achterlaat. Gaat u de uitdaging aan om samen met werkzoekenden de catwalk te betreden?
   • First dates café
    Werkzoekenden en werkgevers ontmoeten elkaar

    Ga net als in het populaire televisieprogramma ‘First dates’ op blinddate! Tijdens het first dates café brengen wij werkzoekenden en werkgevers bij elkaar. Voor het maken van een goede match hebben wij een paar vragen aan u. Op de vragenlijst geeft u aan wie u bent, wat uw kwaliteiten en interesses zijn en wat voor talenten u zoekt in een nieuwe medewerker voor nu of in de toekomst. In het ‘First dates café’ gaat u zelf op zoek naar de match die bij u past. Bij een passende match licht uw badge op en zo maakt u makkelijk contact.
  • Escaperoom
   Welke rol pakt u op in de samenwerking met anderen?

   Bij een escaperoom draait het om een goede samenwerking om tot een oplossing te komen. In deze escaperoom buigt u zich gezamenlijk met werkzoekenden over verschillende puzzels, vraagstellingen of opdrachten. De ideale context om samen aan de slag te gaan met 21st century skills: samenwerking, probleemoplossend denken, creativiteit en leiderschap.

   Tijdens dit spel brengen wij u op een andere manier in contact met werkzoekenden en krijgt u inzicht in hun kwaliteiten. Welke rol pakt een ieder op? Wat is hun inbreng en talent? Gaat u de uitdaging aan?
   • Netwerkspel
    De juiste mensen kennen… daar komt u verder mee. Netwerken is dé manier om nieuwe mensen te leren kennen. Tijdens het netwerkspel komt u in contact met werkzoekenden, ondernemers en werkgevers. Geheel in het thema van de dag ‘Anders kijken, anders doen’ gebeurd dit op verrassende wijze. Deelnemers aan het spel kunnen elkaar op een luchtige en speelse manier ontmoeten aan de hand van vragen en korte één op één gesprekken. Ideaal om nieuwe mensen te leren kennen en uw netwerk te vergroten!