×
 

Onderstaand treft u een overzicht van de locaties, klik op de datum voor meer informatie.

 

 • Donderdag 16 april 2020: Theaterhotel De Oranjerie, Roermond
  Adres

  Kloosterwandplein 12-16
  6041 JA Roermond

  Routebeschrijving

  Via Navigatie Indien u met navigatie ons hotel wilt bereiken voert u dan niet Kloosterwandplein in op uw navigatie, maar Achter de Oranjerie.
  Vanuit Venlo of Duitsland Komt u uit richting Venlo of Duitsland, neem afslag 20 op de A73 en ga vervolgens op uw navigatie over.
  Vanuit Weert/Eindhoven Komt u uit richting Weert/Eindhoven volg direct vanaf de Maasbrug de blauwe P-Centrum borden. Als u zich op de singel begeeft, volg dan uw navigatie.

  Openbaar Vervoer

  TheaterHotel De Oranjerie is ook via het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Vanaf zowel het treinstation als de dichtsbijzijnde bushalte (Bij het station) is het zo'n 5 minuten lopen naar de Pollartstraat 7.
  1. Vanaf het station steekt u de Godsweerdersingel over.
  2. Aan de linkerkant van het Stationsplein gaat u de Kruisherenstraat in.
  3. In de Kruisherenstraat neemt u de eerste straat rechts, de Joep Nicolasstraat.
  4. Als u op deze straat doorloopt komt u uit op het Kloosterwandplein, aan uw linkerkant ziet u het TheaterHotel De Oranjerie. Vanuit de richtingen Maastricht/Heerlen, Eindhoven/Weert en Nijmegen/Venlo komen er meerdere treinen per uur aan op station Roermond. Kijk voor de actuele vertrek- en aankomsttijden op 9292 .

  Parkeren

  Vanwege de ligging midden in de stad kunt u het beste parkeren in de Q-Park garage die direct achter het hotel gelegen is. Deze garage is bereikbaar door 'Achter de Oranjerie' in te voeren op uw navigatie of routeplanner. Het volledige adres is: Achter de Oranjerie 1, 6041 JX Roermond

  • Donderdag 19 mei 2020: Schouwburg, Hengelo
   Adres

   Beursstraat 44
   7551 HV Hengelo

   Routebeschrijving

   Via diverse invalswegen en vanaf de A1 is Schouwburg Hengelo goed te bereiken.

   Openbaar Vervoer

   Het theater is gesitueerd tegenover het NS-station, busstation en taxistandplaats. Per trein of bus (uitstappen bij station Hengelo) is Schouwburg Hengelo dan ook prima bereikbaar. Het theater bevindt zich direct aan het Stationsplein.

   Parkeren

   De dichtstbijzijnde parkeergarage is De Beurs aan de B.P. Hofstedestraat nr. 41 (voorheen P1 Hengelo Centre). De Beurs is 7 dagen per week 24 uur per dag open. Het is een parkeergarage zonder slagbomen. U hoeft in deze parkeergarage geen parkeerkaartje te trekken. Kentekencamera's scannen de kentekens van alle in- en uitrijdende auto's. U betaalt achteraf door uw kenteken in te toetsen op de betaalautomaat. U kunt betalen met muntgeld, pin en creditcard. Het standaardtarief is € 1,90 per uur. Het dagtarief (24 uur) is € 9,90 (prijswijzigingen voorbehouden). Wie zonder te betalen wegrijdt, krijgt een boete thuisgestuurd.

   • Donderdag 9 juni 2020: 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch
    Adres

    Oude Engelenseweg 1
    5222 AA 's-Hertogenbosch

    Routebeschrijving

    Per Auto
    1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken. Vlak bij de snelweg en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

    Openbaar Vervoer

    Trein
    1931 bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station 's-Hertogenbosch. U dient daarbij de stationsuitgang Paleiskwartier/Brabanthallen te nemen en het bord “Brabanthallen” te volgen. Na ongeveer 9 minuten ziet u op het kruispunt de toren van 1931 Congrescentrum Brabanthallen. Onderaan deze toren bevindt zich de hoofdentree van 1931.

    Parkeren

    1931 beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Er zijn zeker 400 parkeerplekken voor de deur en het aantal wordt makkelijk uitgebreid door de combinatie met de parkeerplaatsen van de Brabanthallen, tot 4.000! Daarnaast beschikt 1931 over 4 elektrische oplaadpunten voor uw auto of fiets. Wanneer u aan komt rijden over het parkeerterrein vindt u de laadpalen na de toren aan de linkerkant.