UWV inspiratiedag 2020
×

Inspiratiedag

De UWV inspiratiedag wordt speciaal georganiseerd om u te inspireren. Op deze dag kunt u onder andere workshops volgen over de kracht van gedrag, presentatietechnieken en solliciteren. U kunt in gesprek gaan met verschillende professionals over uw loopbaan, inzicht krijgen in uw kwaliteiten en een profielfoto laten maken voor uw LinkedIn of CV. Daarnaast ontmoet u diverse werkgevers en heeft u de mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden.

Op de veranderende arbeidsmarkt is het een uitdaging om de baan te vinden die bij u past. Dit vraagt  mogelijk om een andere aanpak. Op deze dag krijgt u tips en handvatten waarmee u aan de slag kunt gaan.  

Professor Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie en bekend van onder andere ‘De Wereld Draait Door’ sluit de dag af. Hij legt op een enthousiaste manier uit hoe het brein werkt en hoe verandering en een nieuwe uitdaging uw brein in conditie houdt.

Door hieronder op volgende te klikken kunt u zich gratis aanmelden. Bij uw aanmelding kunt u een keuze maken uit verschillende workshops.   

Wij kijken er naar uit deze dag samen met u tot een succes te maken.

Graag tot ziens op de UWV inspiratiedag!

Ondervindt u problemen bij uw aanmelding? Neem contact op: info@uwv-inspiratiedagen.nl

Ondervindt u problemen bij uw aanmelding? Neem contact op: info@uwv-inspiratiedagen.nl